Att ha testat Zuiis Self tanning foam

Ulrika Andersson Gradual tan face water Self tanning foam zuii organic

Solen är ju något som vi alla vill vistas i. Dels för att kunna insupa de härliga strålarna som ger oss energi och dels för att känna att man blir lite "brun om näsan". Det jag är dålig på att tänka på är att smörja in mig, även när det är molnigt, eller så glömmer jag helt enkelt att smörja in mig. Det som händer då är att jag inte får en fin jämn brun färg - utan jag blir mest röd. Det är ju absolut INTE bra. 🙃

Nu när jag blivit lite äldre så har jag insett att det inte är det viktigaste i hela välden att ligga och sola, dessutom tycker jag det är lite tråkigt. Jag gillar att vara brun men har inte ro att ligga där och pressa - då kommer den här fantastiska produkten in. En flaska med brunfärg - som jag själv kan applicera och styra över - utan att råka bränna mig och bli farligt röd.

Jag har testat båda dessa produkter; Self tanning mousse och Gradual tan face water båda från Zuii Organics. I det här inlägget kommer jag lägga fokus på Self tanning moussen.

 

Hur gjorde jag?

Jag såg till att vara nyduschad, nyrakade ben och ny scrubbad. Det gör att jag har fått bort alla döda hudceller från kroppen - så att moussen kan ta bättre. 

före applicering

Jag smorde in mig på kvällen med moussen över hela kroppen, utom ansiktet, där jag använde mig av Face tan water.

När jag smorde in kroppen med moussen så gjorde jag det med en appliceringahandske som Zuii har i sitt sortiment. Så len och perfekt att applicera moussen med. Den här gången så hade jag en liten grundfärg redan så jag la bara på ett lager av moussen. 

På morgonen efter så blev jag glatt överraskad av resultatet. En enkel brun färg som är runt hela benet, inte bara på framsidan där jag brukar bli brun, utan även på baksidan av benet också.

efter applicering

Jag har testat flera olika produkter med Self tanning och blivit besviken över ränder och ful färg men det måste jag säga, Zuii har verkligen lyckats! Jag tycker moussen var enkel att applicera, blev en snygg färg och jag vet nu att om jag vill få en mörkare färg så kan jag applicera fler lager. Färgen håller sig bra i flera dagar och jag är så nöjd med det naturtrogna resultatet. Jag är nöjd och ger Zuii en guldstjärna ⭐️ för en bra produkt som jag kommer fortsätta använda mig av, även när solens strålar försvinner mot vinterhalvåret.

Tänk hur pepp man kan känna sig av att vara brun - oavsett hur du fått färgen.

Se nu till att bli brun - vare sig du kan vara i solen eller inte. Det gör att allt känns lite mer kul när man ska ha på sig något fint eller bar vill peppa sig själv lite.

Kampanj!

Just nu får du 20% rabatt på alla Zuii organic bus produkter.
Rabatten dras av direkt i kassan och gäller till och med den 30/6.

 

Lycka till!
/Ulrika Andersson

(i betalt samarbete med Vild och vacker i Vindeln)


Äldre inlägg


Skriv en kommentar