Om mig och Vild & Vacker i Vindeln, Västerbotten

AnnaLena Norgren, Vild & Vacker årets varumärke på Vindelforsgalan 2018

AnnaLena Norgren heter jag som driver Vild & Vacker. Vild & Vacker håller till i Vindeln.

Jag är utbildad Make Up artist och är en hudvårdsnörd som älskar att inspirera. Något som ligger mig varmt och hjärtat är färg, form & kreativt skapande i olika material, så även ekologiska produkter och smink.

Hos mig blir du informerad om ekologiska produkter för hud & kroppsvård, då man idag vet att allt vi smörjer och tvättar oss med lagras i våra kroppar. I min webshop går det att handla svensk närproducerat ekologisk hudvårdsprodukter och make up.

”Bara det bästa är gott nog” speglar de produkter och märken som du kan köpa hos mig. Grevinnans rum, True Organics och Ekologisk make up från Lily Lolo. De här är några varumärken som du hittar i Webshopen. Du kan även hitta härliga produkter från Klinta hos mig.

2018 blev jag utsedd till Årets Varumärke på Vindelforsgalan vilket gör mig både stolt över mig själv och mitt varumärke.

Välkommen till mig på Vild & Vacker i Vindeln!

/AnnaLena


 

Välkommen till min webbshop!

I Vild & Vackers webshop hittar du Ekologiska hudvårdsprodukter och Ekologisk Make-up som är framtagna för att vara de bästa och härligaste produkterna för hela dig! Våra produkter passar både henne & honom. Här finns alla mina personliga favoriter och de håller vad som utlovas. Naturen är kraftfull! Vi värderar innehållet i produkterna högt, det vi smörjer oss och tvättar oss med ska inte vara skadligt för oss & vår miljö! Ekologiskt och Naturligt utan dumheter, noggrant utvalda och härliga produkter. Vårdande och stärkande med märkbar effekt! Välkommen till shopen och botanisera bland alla våra härligheter!

Ha en trevlig stund,

Mvh AnnaLena

Makeup artist, hudvårdsnörd & nagelterapeut