Om mig och Vild & Vacker i Vindeln, Västerbotten

AnnaLena Norgren, Vild & Vacker årets varumärke på Vindelforsgalan 2018AnnaLena Norgren heter jag som driver och arbetar på Vild & Vacker. Vild & Vacker håller till på Karlsgårdsvägen 1 i Vindeln, Västerbotten.

Jag är utbildad Make Up artist och nagelterapeut, samt i ekologiska ansiktsbehandlingar. Något som ligger mig varmt och hjärtat är färg, form & kreativt skapande i olika material, så även ekologiska produkter och smink.


Hos mig blir du informerad om ekologiska produkter för hud & kroppsvård, då man idag vet att allt vi smörjer och tvättar oss med lagras i våra kroppar. I min salong går det att handla svensk närproducerat ekologisk hudvårdsprodukter och make up.


”Bara det bästa är gott nog” speglar de produkter och märken som används hos mig. Loelle, True Organic of Sweden och Maria Åkerberg är några märken som säljs och används på salongen och i Webshopen. Du kan även hitta härliga produkter från Klinta hos mig.

2018 blev jag utsedd till Årets Varumärke på Vindelforsgalan vilket gör mig både stolt över mig själv och mitt varumärke.
 

Välkommen till min webbshop!

I Vild & Vackers webshop hittar du Ekologiska hudvårdsprodukter och Ekologisk Make-up som är framtagna för att vara de bästa och härligaste produkterna för hela dig! Våra produkter passar både henne & honom. Här finns alla mina personliga favoriter och de håller vad som utlovas. Naturen är kraftfull! Vi värderar innehållet i produkterna högt, det vi smörjer oss och tvättar oss med ska inte vara skadligt för oss & vår miljö! Ekologiskt och Naturligt utan dumheter, noggrant utvalda och härliga produkter. Vårdande och stärkande med märkbar effekt! Välkommen till shopen och botanisera bland alla våra härligheter!

Ha en trevlig stund,

Mvh AnnaLena

Makeup artist, hudvårdsnörd & nagelterapeut